Akbank Hesap Bakiyesi Nasıl Öğrenilir?
AKBANK, 1948 senesinde Adana şehrinde kurulan Türkiye’deki en büyük bankalardan bir tanesidir. Özel bir sermaye ile kurulan AkBank, Sabancı Holding’in bir kuruluşudur. Özel sektördeki bireysel, ticari ve kurumsal müşterilerine özel bankacılık hizmeti sunan banka, müşterilerine sunduğu hesap bakiyesi öğrenme hizmeti ile müşterilerinin beğenisini kazanmıştır. Peki, kolay yoldan Akbank Hesap Bakiyesi Öğrenme işlemi nasıl yapılır? Bu yazımızda sizlere Akbank hesap kartı bakiye sorgulama işlemi hakkında detaylı bilgiler sunacağız.
Akbank Vadeli – Vadesiz Hesap Açma
Gerek Türk Lirası gerekse dolar, euro gibi yabancı para birimleri cinsinden açılan vadeli ve vadesiz hesapların bazı özellikleri bulunmaktadır.
Akbank Vadesiz Hesap Özellikleri
Vadesiz hesap nedir? diye merak edenler için öncelikle Vadesiz Hesap hakkına bilgiler sunacağız. Vadesiz hesap, belirli bir periyot için açılan ve her zaman çekilebilme özelliği bulunan hesap türüdür. Akbank vadesiz hesap özelliklerini ise şöyle sıralayabiliriz:
- Akbank vadesiz hesap para taşıma derdine son verir.
- Akbank vadesiz hesabı ile ATM’den 7/24 para çekebilir, anında para gönderimi yapabilirsiniz.
- Hesaba bağlı alınacak banka kartı ile para çekme işlemini Türkiye nin herhangi bir yerinde gerçekleştirebilirsiniz.
- Akbank vadesiz hesabınızı internetten, telefondan takip edebilir, anında para transferi yapabilirsiniz.
- Akbank kampanyaları ile alışveriş yaparak para kazanabilirsiniz.
Akbank Vadeli Hesap Özellikleri
Brikimlerini değerlendirmek amacıyla günlük, haftalık, aylık veya yıllık periyotlarda açabileceğiniz Akbank vadeli hesap ile hem para kazanabilir hem de paranızı değerlendirebilirsiniz. Akbank vadeli hesap özelliklerini ise şöyle belirtebiliriz:
- Vadeli hesapları TL, USD, EUR gibi ülkemizde geçerli olan her para birimi ile açabilirsiniz.
- Akbank vadeli hesap ile faiz kazancı sağlayabilir, paranızı en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.
- Akbank vadeli hesapları ATM, mobil ve internet bankacılığından açabilir, yönetebilisiniz.
- Akbank vadeli hesaplarını vadesiz hesaplara bağlayarak nakit ihtiyacınızı anında görebilirsiniz.
Akbank Hesap Bakiyesi Sorgulama Nasıl Yapılır?
Akbank her bankacılık işleminde olduğu gibi hesap bakiyesi sorgulama işleminde de müşterilerine kolaylık sağlamaktadır. Akbank hesap bakiyesini öğrenmek için 5 farklı yöntem bulunuyor. İnternet bankacılığı, mobil uygulama, telefon bankacılığı, SMS ve ATM’lerden öğrenebilirsiniz. Şimdi Akbank hesap bakiyesi öğrenme yöntemlerine bir bakalım.
Akbank Telefon Bankacılığı
Şubeye gitmeden kolayca hesap bakiyesi öğrenebilmek için; Akbank’ın telefon bankacılığı hizmetinden faydalanarak, 0850 222 25 25 müşteri hizmetlerini arayarak hesap bakiyenizi öğrenmek mümkün. Size özel tanımlanan bu hizmet ile beklemeden hesap bakiyesi öğrenebilir, hesabınızın hareketini inceleyebilirsiniz.
Akbank Mobil Uyguluma
Teknolojinin gelişmesi ile hesap bakiyesi öğrenme işlemleri de gelişti. Akbank hesap bakiyesi öğrenmek için akıllı telefonunuzu kullanmanız yeterlidir. Öncelikle Akbank mobil uygulamasını İOS veya Google Play Store’den indirdikten sonra cep telefonunuza kurun. TC kimlik numarası ve şifrenizi girdikten sonra hesap bakiyenizi öğrenebilir, birçok bankacılık hizmetinde de faydalanabilirsiniz.
Akbank SMS Sistemi
Cep telefonunuzu kullanarak SMS göndererek de hesap bakiyesi öğrenmek çok kolay. Cep telefonunuzun mesaj bölümüne girdikten sonra, MOBİL yazıp 4425’ SMS gönderin. Telefonunuza mesaj gelecektir. Linkte tıkladığınızda uygulama kurulacaktır. Bu işlem için 2 TL ücret alınır. Bu ücret banka uygulamasına göre değişebilir.
Akbank ATM
Akbank ATM sini kullanarak da hesap bakiyesi öğrenme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Size en yakın Akbank ATM’sine gittikten sonra kartınızı yerleştirip, şifrenizi girdikten sonra karşınıza gelecek menülerden hesap bakiyenizi sorgulayabilirsiniz.
Akbank İnternet Bankacılığı
İnternetten de Akbank vadesiz hesap bakiyesi öğrenme işlemini gerçekleştirmeniz mümkün. T.C. kimlik numarası ya da hesap numaranız ile birlikte şifrenizi girdikten sonra internet bankacılığına giriş yapmış olacaksınız. Hesaplar sayfasından hesap bakiyenizi sorgulayabilirsiniz. İnternet bankacılığını daha önce kullanmadıysanız, şifre almanız gerekiyor.